Midtjysk Boligselskab

Afd. 21 Engholmvej - Nørre Snede

Engholmvej 41 1. tv., 8766 Nørre Snede

Beskrivelse

Bebyggelsen består af etagebyggeri til 2. sal med 27 etageboliger med altan opført i 1969 og 9 rækkehuse med egen have. Mellem bebyggelsens tre dele er der store parklignende grønne områder med legeplads. Der hører 9 carporte til bebyggelsen.

Beliggenhed

Bebyggelsen ligger i et villakvarter, tæt på offentlig transport og SuperBrugsen og omkring 500 meter fra centrum i Nørre Snede. Det let skrånende område giver udsigt mod vest. Nørre Snede ligger vest for Horsens og har gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner, skole- og idrætsfaciliteter og kulturtilbud.

Boligerne

I etageboligerne er køkken lukket med et glasparti til gang og stue for at give gode lysforhold. Boligerne har indeliggende altaner, der er nemme at inddække. I stueboligerne er terrassen afskærmet af en lav mur ud mod det grønne område. I rækkehusene er der spiseplads i køkkenet og egen have ud til grønne områder.  Boligerne har desuden køleskab og komfur.

Beboerne

Bebyggelsen er er velegnet for børnefamilier, og har en blandet beboersammensætning med børnefamilier og har flest ældre beboere. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil

Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under ”ændre boligen” her på siden. Flere beboere har inddækket altan eller indrettet udestue.

Vedligeholdelse

Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Husleje eksklusiv forbrug
kr. 4.479,00
Indskud
kr. 21.344,00
Brutto areal
92
Antal rum
3
Boligtype
Lejlighed
Eget køkken
Ja
Eget bad
Ja
Eget toilet
Ja
Husdyr
1 hund eller 1 kat tilladt
Ledig fra
15-01-2018
Forbrug
A/C varme
kr. 886,00
A/C vand
Afregnes mellem forsyning og lejer
A/C el
Afregnes mellem forsyning og lejer
Antenne, kabel-tv o.lign
Afregnes mellem forsyning og lejer

* Priserne er vejledendeVis alle fakta
Vand indeholdt i leje
Ja
Vandafledning i leje
Ja
Afd leverer varme Kontrakt
Ja
Afd leverer varmt vand
Ja
Vedl.reglement
Ja
Husorden
Ja
Vedtægter
Ja
Udlejer leverer signal
Ja
Fælles Vaskeri
Ja
Fjernvarme blokvarmecentral
Ja
El forsyningsselskab
Ja

Hovedkontoret

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V
Tlf. 35 44 80 80
E-mail: bdk@bdk.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket