Velkommen til Boligforeningen Lillebælt

Vi har 1.174 boliger fordelt i Middelfart Kommune

Boligforeningen Lillebælt er en almen boligorganisation, der ejer og udlejer almene boliger. Omdrejningspunktet for os er at tilbyde attraktive og konkurrencedygtige lejeboliger. Alt sammen for at skabe den bedst mulige løsning for den enkelte lejer.

Vi har et stort udbud af gode og tidssvarende boliger i lokalområdet. Vi har alle typer lejeboliger. Rækkehuse med haver, bynære boliger med have eller altan, 2 eller 3 etagers boliger - flere steder med elevator, boliger i landsbyer og seniorbofællesskaber. Alt en blanding af nye og ældre boliger. 

Når du flytter ind hos os, bliver du del af et fællesskab. Du er med til at bestemme de muligheder, du og andre beboere skal have. 

Nedenfor kan du se billeder fra alle vores 21 afdelinger.

 

Meld dig ind hos os

Hvis du ikke allerede er meldt ind og skrevet op på vores venteliste, kan du gøre det og betale online på Boligkontoret Danmarks hjemmeside. Det er en god sikring ind i fremtiden - man ved aldrig, hvornår man får brug for en ny bolig. 

Vi er en almen boligforening
- en boligforening for alle

Almene boliger er for alle. Det er beboerne, som i fællesskab bestemmer, hvad der skal ske i boligforeningen.

Lovgivningen bestemmer, at ingen må tjene på almene boliger. Huslejen skal fastsættes således, at den dækker det, det koster at drive afdelingen og ikke mere.

Almene boliger administreres af en boligadministrator, det vil for Boligforeningen Lillebælts vedkommende sige af Boligkontoret Danmark. Administrationen sker i et tæt samarbejde med organisationsbestyrelsensom i sidste ende er ansvarlig for, at alt foregår på bedste vis efter alle lovens regler. 

Fordele ved at bo alment

Der er mange fordele ved at bo i en almen boligforening. 

Viceværten sørger for at vedligeholde husene og de grønne områder. Du kan altid henvende dig om ting, der skal ordnes og få hjælp og vejledning.

Vores viceværter udgør også et sikkerhedsnet for beboerne og medvirker til, at svagere eller ældre beboere føler sig trygge.

En gang årligt afholdes en generalforsamling, hvor alle beboere kan være med til at afgøre boligforeningens virke det kommende år. 

Der er en generel vejledning om forholdene ved at bo alment, udarbejdet af BL - Danmarks Almene Boliger, som er en interesse- og brancheorganisation for de almene boligorganisationer. Den findes på flere sprog. Den kan f.eks. læses her på arabisk.

 

Ledige boliger
Gelsted Byvej 1c 1. th.
5591 Gelsted
Gelsted
Boligforeningen Lillebælt

 

Info om foreningen

Boligforeningen Lillebælt er en boligforening med 21 afdelinger med i alt 1174 lejeboliger.

Boligerne udlejes i samarbejde med Boligkontoret Danmark.

Find os her

 

 

Blaa Boks Til Forside Byggeri 2

Foelg Os Paa Fb

 

 

Wwwdanmarkboligdk

 

 

Jpeg Nye Pjece