Indstillinger til BDKprisen 2017

Der blev åbnet for indstillingerne til BDKprisen 2017 d. 2. januar og det vil være muligt at indstille helt frem til d. 15. maj. Herunder kan du løbende følge med i de indstillinger vi får.

 Danmarkskort Web 72Ppi Indstillinger på  Fyn Indstillinger på Lolland Falster Indstillinger i Nordsjælland Indstillinger i Hovedstaden Indstillinger i Midtjylland Indstillinger i Syd- og S&oslah;nderjylland

Hvordan findes vinderne?

Ud af alle indstillinger udvælger din regionale lokalrådsbestyrelse en lokal 1.præmiemodtager og en lokal 2.præmiemodtager. Den lokale 1.præmiemodtager vinder sammen med de beboere, der har indstillet vedkommende, 3.000 kr. og går samtidig videre til finalen.

Den lokale 2.præmiemodtager vinder sammen med de beboere, der har indstillet vedkommende, 2.000 kr.

I finalen udvælger Boligkontoret Danmarks kommunikations- og marketingudvalg den endelige vinder af hovedpræmien på 10.000 kr.

Vinderen er både den pågældende ejendomsfunktionær/ejendomsfunktionærteam og beboerne, der har indstillet vedkommende.

Vinderen af BDKprisen 2017 offentliggøres på Boligkontoret Danmarks repræsentantskabsmøde til juni.

Både de lokale præmier og hovedpræmien skal bruges i fællesskab og komme både ejendomsfunktionæren/ejendomsfunktionærteamet og beboerne til gavn. Derfor er det vigtigt, at du i din indstilling skriver, hvad du ønsker præmiebeløbet skal bruges på.