Vinderne af BDKprisen 2017

Lørdag d. 10. juni 2017 blev vinderne af BDKprisen hyldet med en præmie på en værdi af 10.000 kr. De lokale vindere af BDKprisen er også blevet hyldet, hvor 1. præmien har en værdi på 3.000 kr. og 2. præmien har en værdi på 2.000 kr. 

Målet med BDKprisen i år er at hylde Boligkontorets Danmarks medlemsorganisationers ejendomsfunktionærer, hvor de forskellige præmier skal bruges i fællesskab og til gavn for både beboere og ejendomsfunktionærer. 

Bdkprisen Overraekkelse

Her ses Forretningsfører Kim Johansen, der modtog prisen på ejendomsfunkionærteamet i Bogenses vegne og Villy Krohne fra Boligselskabet Venbos bestyrelse, der modtog prisen på teamet i Venbos vegne

Ejendomsfunktionærteamet i Bogense Boligforening

Bogense Boligforening og ejendomsfunktionærteamet er vinderne af BDKprisen i år, da fællesskab og samarbejde er to vigtige nøgleord for ejendomsfunktionærteamet i Bogense Boligforening. De gør en dyd ud af, at løse opgaver i fællesskab og ved at samarbejde. Takket være det arbejde ejendomsfunktionærteamet udfører, er Bogense Boligforening én af de mest effektivt drevne Boligforeninger i Danmark. På trods af det store fokus på effektiv drift, har ejendomsfunktionærerne fortsat valgt at prioritere den sociale indsats og ansvarlighed overfor beboerne. Beboerne i Bogense Boligforening er derfor ikke i tvivl om, at de har Danmarks bedste team af ejendomsfunktionærer. 

Stort tillykke til Ejendomsfunktionærteamet i Bogense Boligforening! 

Bogense BDK2017

Her ses ejendomsfunktionærteamet i Bogense Boligforening

Teamet i Boligselskabet Venbo

Boligselskabet Venbo og deres team har også vundet BDKprisen i år for at hjælpe beboerne med stort som småt. Flere beboere sætter pris på teamets altid positive og glade sind, der er med til at skabe et tillidsfuldt og trygt miljø hos de ældre beboere. Præmien på 10.000 kr. skal bruges til at holde en "Ejendomsfunktionærernes dag", hvor alle beboere fra alle seks afdelinger inviteres og køres til et fælles arrangement. Til dette arrangement kan beboere og ejendomsfunktionærerne mødes under afslappede forhold og tale om samspillet mellem hinanden.

Der skal også lyde et stort tillykke til Teamet i Boligselskabet Venbo! 

Venbo BDK

Her ses teamet i Boligselskabet Venbo

Du kan se, hvem de lokale vindere er her.