Skriv dig op

Hvis du vil skrive dig op til en bolig, skal du foretage en søgning fra forsiden på vores hjemmeside. Du kan nøjes med at vælge område og derefter trykke på søg boliger.

Søg mellem mere end 25.000 lejeboliger – halvdelen parcel- og rækkehuse.

Skriv dig op som en forsikring

Skriv dig op på ventelisten – du kan stå i bero og lade tiden arbejde for dig. Din gode anciennitet er din forsikring, hvis du pludselig skal bruge en lejebolig.

Alle fra 15 år og op kan blive skrevet op til en almen bolig.

Bor du allerede i en almen lejebolig kommer du foran den almindelige venteliste og ind på den interne venteliste til andre ledige boliger i boligorganisationen. Derfor skal du sikre dig, at du bliver skrevet op igen, når du flytter ind i din første bolig.

Aktivt boligsøgende

Er du aktivt boligsøgende skal du skynde dig at blive skrevet op, og derefter undersøge dine muligheder for at komme frem i køen. For eksempel fleksibel udlejning - kommunal anvisning - særlige boligformer – eller du kan se på områder med kort ventetid eller ledige boliger.

Ventetider

Vores ventetider er angivet i år og står ud for de boliger, du har valgt i boligsøgningen. Ventetiden er angivet som en cirkatid vurderet ud fra de seneste års udlejninger.

Når du er skrevet op og logger dig ind med din kode, kan du se din plads på ventelisten.

Aktiv eller i bero (passiv)

Står du som aktiv, får du tilbudt en bolig, når du er blandt de øverste på ventelisten. Vil du vente med at modtage tilbud kan du logge ind på hjemmesiden og markere, at du vil stilles i bero (passiv). Du beholder din anciennitet på listen, og rykker frem, som var du aktivt boligsøgende.

Kort ventetid

Vælg ventetid mellem 0-2 år, når du søger bolig.

Ledige boliger

Kontakt vores afdelingskontor direkte, hvis du vil leje en af vores ledige boliger på listen.

Vælg mellem mere end 25.000 lejeboliger

Raekkehush Kolonne

Halvdelen af vores boliger er parcel- og rækkehuse

Ungehkolonne

Du kan blive skrevet op fra du er 15 år.