Sakskøbing Boligselskab

Siloen

Havnegade 7 8. lejl. 25, 4990 Sakskøbing

Beskrivelse

Boliger med en unik beliggenhed ved havnen i Sakskøbing. De fleste af boligerne har en fantastisk udsigt over havnen eller markerne omkring Sakskøbing. Boligerne er spændende indrettet ved en ombygning i 2001 af den tidligere silobygning der er i 10 etager.

Beliggenhed 

Afdelingen ligger centralt i Sakskøbing, hvor der er et rigt kulturliv med bibliotek og sportshal og togforbindelse til København. Beliggenheden ved havnen er unik – området er ved at blive udbygget med flere boliger og faciliteter.

Boligen 

Boligerne er etageboliger med elevator. Der er en unik udsigt fra de fleste boliger. Alle boligerne har komfur, bynet og bredbånd.

Beboerne 

har adgang til et fælles lokale i bygningen. Der hører en lille fælles have med borde og bænke til bebyggelsen. Penthouse boligen på 10. etage er i to plan. Beboerne Der bor en del seniorer i bebyggelsen, men der er også familier og yngre. Bebyggelsen har en bestyrelse. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil 

Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Du kan låne penge af afdelingen, hvis du ønsker at forbedre boligen. Du betaler lånet af over huslejen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse 

Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de fælles grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Husleje eksklusiv forbrug
kr. 6.405,00
Indskud
kr. 17.700,00
Brutto areal
75
Antal rum
2
Boligtype
Lejlighed
Elevator
Ja
Eget køkken
Ja
Eget bad
Ja
Eget toilet
Ja
Husdyr
Husdyr ikke tilladt
Ledig fra
15-04-2018
Forbrug
A/C varme
kr. 660,00
A/C vand
kr. 350,00
A/C el
Afregnes mellem forsyning og lejer
Antenne, kabel-tv o.lign
Afregnes mellem forsyning og lejer

* Priserne er vejledendeVis alle fakta
Afd leverer ej varme Kontrakt
Ja
Afd leverer ej varmt vand
Ja
Vedl.reglement
Ja
Husorden
Ja
Råderetsarbejder
Ja
Vedtægter
Ja
Loft Kælderrum
Ja
Fjernvarme blokvarmecentral
Ja

Hovedkontoret

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V
Tlf. 35 44 80 80
E-mail: bdk@bdk.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket