Andelsboligforeningen Brande

Blichersvej/Torvegade

Torvegade 21 2. tv., 7330 Brande

Beskrivelse

Lejligheden ligger i et etagebyggeri på 3 plan og er opført i 1914. Lejlighederne blev renoveret/moderniseret i 1994. Boligerne er rustikke med afhøvlede plankegulve og fyldningsdøre og der hører en hyggelig fælles have til boligerne. I badeværelset er der blevet lavet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Renoveringen omfatter også nye radiator og varmesystem, nyt ventilationssystem med varmegenvinding samt forbedret isolering.

Udvendigt er afdelingen også forbedret, med ny sti og kørebelægning hen til boligerne, der er kommet ny indgangstrappe og opgang 31 og 33 har fået elevator, hvortil der også er bygget altangang. Derudover er der kommet nyt afløbssystem, omfangsdræn samt fugtsikring af kælder.

Afdelingen Blichersvej/Torvegade  ligger centralt i Brande by tæt på mange kulturtilbud og den flotte gågade med mange butikker.

Beliggenhed

I Brande er der mange kulturelle faciliteter, bibliotek, sportshal, golfbaner, kulturhuset Remisen samt store grønne områder med gode muligheder for gåture. Alle disse faciliteter ligger omkring 500 meter fra bebyggelsen. Der er et fint bycenter med mange butikker og en togstation med direkte tog mod København og Herning. Flere steder i byen og på gågaden i Brande er der udsmykket med gavlmalerier, skulpturer og der er en stor detaljerigdom i udformningen af belægning og belysning.

Indretning

Boligerne er forskelligt indrettede, men alle har køkkener og baderum fra 1994. I de store boliger er der køkken alrum med spiseplads til 8. Der hører pulterrum til boligerne og der er adgang til kabel-tv. Der er plads til vaskemaskine på badeværelset. Der er en gildesal på Mosevænget i Brande som beboerne kan leje til private fester.

Beboerne

Der er en blandet beboersammensætning med både unge, familier og ældre beboere. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil

Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse

Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen. 

Husleje eksklusiv forbrug
kr. 4.545,00
Indskud
kr. 12.100,00
Brutto areal
74
Antal rum
2
Boligtype
Lejlighed
Eget køkken
Ja
Eget bad
Ja
Eget toilet
Ja
Husdyr
Husdyr ikke tilladt
Ledig fra
01-10-2018
Forbrug
A/C varme
kr. 905,00
A/C vand
kr. 430,00
A/C el
Afregnes mellem forsyning og lejer
Antenne, kabel-tv o.lign
Afregnes mellem forsyning og lejer

* Priserne er vejledendeVis alle fakta
Afd leverer varme Kontrakt
Ja
Afd leverer varmt vand
Ja
Vedl.reglement
Ja
Husorden
Ja
Vedtægter
Ja
Fjernvarme blokvarmecentral
Ja
El forsyningsselskab
Ja

Hovedkontoret

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V
Tlf. 35 44 80 80
E-mail: bdk@bdk.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket