Bogense Boligforening

Sct. Anna Park

Sct. Anna Park 22 st, 5400 Bogense

Beskrivelse

Beliggenhed

Bogense er en kystby på det Nordlige Fyn. Bogense ligger 15 km nordvest for Søndersø, 23 km vest for Otterup og 29 km øst for Middelfart.

Bogense er Danmarks mindst købsstad og i byen finder man mange gamle og hyggelige bindingsværkshuse, et smukt rådhus, et dejligt torv samt det gamle vandtårn med udsigt over Lillebælt. 

Boligerne i Sct. Anna park ligger hvor det tidligere Bogense Sygehus lå placeret, nær ved kysten, Bogenses hyggelige bytorv, strand, marina og indkøb. 

Boligerne

Boligerne i Sct. Anna park består af 36 nye familie boliger. 

Byggeriet består af 2 og 3 værelses lejligheder. Boligerne opføres som 4 punkt huse med hver 9 boliger og selvstændig elevator.

Boligerne indrettes, så der vil være mulighed for efter eget valg, at inddrage et areal til endnu et værelse. Der er lagt vægt på lejlighedernes fleksibilitet, så brugerens behov tilgodeses bedst muligt.

Alle lejemål bliver udstyret med køle/frys, emhætte, integreret opvaske- maskine, integreret ovn og induktions kogeplade, inventar bliver udført i lyse materialer og lejelighederne er konstrueret, så der trænger mest muligt lys ind igennem stue og entre.

Fra terrassen vil der være mulighed for at kigge ud over vandet og til de grønne arealer imellem de enkelte blokke. Der vil til hver lejlighed høre et selvstændigt skur på 5 m2 og derudover være mulighed for cykelparkering. 

Beboerne

Afdelingen har en blandet beboersammensætning. Vi afholder et årligt møde i afdelingen, hvor beboerne beslutter budgettet for afdelingen og dermed huslejen for det kommende år

Vedligeholdelse og beboerservice

Beboerservice sker via vores ejendomskontor eller ejendomsfunktionær. Her kan du henvende dig om i din bolig, eller forhold om fællesvaskeri m.v.

Husleje eksklusiv forbrug
kr. 7.130,00
Indskud
kr. 38.624,00
Brutto areal
101
Antal rum
2
Boligtype
Lejlighed
Have
Ja
Elevator
Ja
Eget køkken
Ja
Eget bad
Ja
Eget toilet
Ja
Husdyr
1 husdyr er tilladt efter ansøgning, men ikke kamphunde/muskelhunde
Ledig fra
15-10-2017
Forbrug
A/C varme
kr. 550,00
A/C vand
kr. 300,00
A/C el
Afregnes mellem forsyning og lejer
Antenne, kabel-tv o.lign
Afregnes mellem forsyning og lejer

* Priserne er vejledendeVis alle fakta
Afd leverer varme Kontrakt
Ja
Afd leverer varmt vand
Ja
Vedl.reglement
Ja
Husorden
Ja
Råderetsarbejder
Ja
Vedtægter
Ja
Udlejer leverer signal
Ja
El forsyningsselskab
Ja

Hovedkontoret

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V
Tlf. 35 44 80 80
E-mail: bdk@bdk.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket