Ejendomsfunktionærer hyldet

torsdag, den 15. juni 2017
Af Maria Dyrborg

Vinderne af BDKprisen 2017 blev lørdag d. 10. juni 2017 hyldet med en præmie på 10.000 kroner ved Boligkontoret Danmarks repræsentantskabsmøde. Forud var gået en lang udvælgelsesproces, da der har været rekord mange indstillinger til prisen i år.

I perioden fra januar til maj 2017 har I beboere hos Boligkontoret Danmarks medlemsorganisationer kunnet indstille jeres ejendomsfunktionær eller ejendomsfunktionærteam til BDKprisen 2017. Det er der rigtig mange, der har gjort. Faktisk har vi fået rekordmange indstillinger - hele 118 indstillinger fra hele landet, er det blevet til. Vi vil gerne takke alle jer, der har indstillet jeres ejendomsfunktionærer. Det er en stor anerkendelse, og noget vores ejendomsfunktionærer kan være stolte af.

Lokale vindere

Med indstillinger som ”de gør en kæmpe indsats i hverdagen”, ”han giver sig altid tid til at tale med en” og ”han er kreativ og søger muligheder selv”, er det strømmet ind med positive historier fra hele landet. Derfor har det været rigtig svært for lokalrådsbestyrelserne at vælge de lokale vindere, som skulle gå videre til den endelige finale. Opgaven blev dog løst, og de seks lokalrådsbestyrelser hos Boligkontoret Danmark nominerede hver to kandidater til hhv. 1. og 2. præmien. Vi ønsker alle de lokale vindere og deres beboere STORT tillykke med præmierne. Se alle de lokale vindere her.

Teamet i Bogense og Venbo fik BDKprisen 2017

Herefter gik alle 1. præmievinderne videre til den store finale. Her skulle dommerkomiteen, bestående af de beboervalgte medlemmer i Kommunikations- og marketingudvalget, så udpege vinderne. Selvom det ikke var nemt, lykkedes det til sidst at finde vinderne, og på Boligkontoret Danmarks repræsentantskabsmøde blev vinderne præsenteret. Her kunne hele to vindere hyldes med BDKprisen 2017, nemlig ejendomsfunktionærteamet i Bogense Boligforening fra Fyn og det nordsjællandske team i Boligselskabet VENBO. Det var simpelthen for svært kun at vælge én.

Læs også: Alle indstillinger til BDKprisen 2017

En stor overraskelse

Bogense Boligforening og deres ejendomsfunktionærteam blev hyldet med BDKprisen, da fællesskab og samarbejde er i højsædet. Samtidig formår teamet den svære kunst at opnå flotte driftseffektiviseringer samtidig med prioriteringen af den sociale ansvarlighed overfor beboerne. Niels Stentebjerg, som er varmemester med over 20 års erfaring i boligforeningen, udtaler på teamets vegne, at de sætter stor pris på, at der er nogen, der påskønner det arbejde, de hver dag laver ude i afdelingerne.

Henrik Christiansen, ejendomsfunktionær i Bogense Boligforening, supplerer, at de egentlig troede, at de bare skulle ind til et helt almindeligt månedsmøde, da de fik overrakt præmien. Ingen havde lugtet lunten. Det betyder rigtigt meget, udtaler Henrik Christiansen, som glæder sig til at bruge præmien sammen med beboerne. Det er endnu ikke besluttet, hvad præmien skal bruges til, men den kommende tid skal bruges på planlægning i samarbejde med beboerne.

De gør en forskel

Boligselskabet VENBO og deres team blev også hyldet med BDKprisen. De er der altid for beboerne, hjælper dem med stort og småt og formår at skabe et tillidsfuldt og trygt miljø for de ældre beboere, lyder det i indstillingerne. Ifølge ejendomsmester Peter Gundtoft fra VENBO er modtagelsen af BDKprisen lig med stor anerkendelse. Det er dejligt at vide, at det man laver i dagligdagen gør en forskel. Peter fortæller desuden, at Boligselskabet VENBO næsten udelukkende udlejer boliger til ældre beboere, der har brug for meget hjælp, og at serviceniveauet derfor er særlig højt.

Præmien skal bruges til at afholde et fælles arrangement for ejendomsfunktionærerne og beboerne. Alle selskabets beboere vil blive inviteret med, og der vil blive sørget for fælles transport for dem, der ikke selv har mulighed for at komme afsted. Det er ejendomsfunktionærteamets håb, at der med et sådant arrangement kan blive skabt et fællesskab på tværs af afdelingerne og afdelingernes beboere. 

Vi ønsker ejendomsfunktionærteamet fra Bogense Boligforening og teamet fra Boligselskabet VENBO samt deres beboere et stort tillykke med BDKprisen 2017!

Tilmeld nyhedsbrev

Udfyld felterne nedenfor og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Tak for du tilmeldte dig til vores nyhedsbrev.

Seneste Nyheder

Fremtidens beboere sat under lup
onsdag, den 17. oktober 2018

Boligforeningen Lillebælt er nu halvvejs med opførelsen af 19 nye lejeboliger i Middelfart
onsdag, den 17. oktober 2018

Vi sætter pris på den særlige indsats med BDKprisen 2019
onsdag, den 17. oktober 2018

Sæt kryds i kalenderen
onsdag, den 17. oktober 2018

To nye æresmedlemmer
tirsdag, den 16. oktober 2018

Jubilæer er til for at blive fejret!
lørdag, den 29. september 2018

Må udlejer gå ind i mit lejemål mens jeg er på ferie?
lørdag, den 29. september 2018

Store flyttedag på flere afdelingkontorer
lørdag, den 29. september 2018

Parallelsamfundspakkens konsekvenser
lørdag, den 29. september 2018

Vi passer godt på dine personoplysninger
fredag, den 28. september 2018

Indflytning på Gladgårdsvænge i Lynge rykker nærmere
tirsdag, den 28. august 2018

Midtjysk Boligselskab byder nye beboere velkommen
tirsdag, den 28. august 2018

Mød Boligkontoret Danmark på Ungdommens Folkemøde
tirsdag, den 28. august 2018

Er der behov for nye almene boformer i fremtiden?
tirsdag, den 28. august 2018

Informationsaften for lokale webredaktører
tirsdag, den 28. august 2018

70 år fejres med lokale debatarrangementer - hvad betyder de almene boliger for lokalsamfundet?
tirsdag, den 28. august 2018

Politisk indflydelse som beboerdemokrat
tirsdag, den 28. august 2018

Attraktivt nybyggeri i Skrillinge er nu halvvejs
tirsdag, den 28. august 2018

Klaus Bentzen er Boligkontoret Danmarks nye formand
onsdag, den 8. august 2018

Folkemødet 2018 - vær med til at præge debatten
mandag, den 11. juni 2018

Pas nu godt på Boligkontoret Danmark...
fredag, den 8. juni 2018

Debat om det almene image, ghettopakken og boligsociale indsatser
fredag, den 8. juni 2018

Ribe Boligforening vandt BDKprisen og 10.000 kr.
fredag, den 8. juni 2018

Flot fremmøde til rejsegilde i Vedbæk Park
fredag, den 8. juni 2018

Fodboldfest på Rådhuspladsen i København
fredag, den 8. juni 2018

Vis alle nyheder

Hovedkontoret

Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V
Tlf. 35 44 80 80
E-mail: bdk@bdk.dk

Åbningstider

Mandag-torsdag: 9-16
Fredag: 9-14

Lørdag, søndag og helligdage: Lukket