Skimmelsvamp - aftale om besigtigelse

Kære (indsæt navn)

Jeg/vi har modtaget din henvendelse omkring mulig skimmelsvamp i din bolig. Sådanne henvendelser tager jeg/vi naturligvis meget alvorligt, da vores grundholdning er, at alle har ret og krav på at bo i en sund og god bolig. Vi har derfor udarbejdet en forretningsgang på området, hvor vi følger nogle faste procedurer.

Første trin er en besigtigelse af din bolig, så omfang og eventuel årsag til den mulige skimmelsvamp kan fastlægges. Ud fra den første besigtigelse vil det videre forløb blive fastlagt.

Jeg/vi vil derfor gerne have lov til at besigtige din bolig den XXXX (indsæt dato).

Jeg håber, at du har mulighed for at være hjemme på ovenstående tidspunkt, og skal bede dig bekræfte dette ved at svare på denne e-mail. Såfremt du ønsker tidspunktet ændret, skal jeg bede dig kontakte mig på det telefonnummer som står anført nedenfor, så vi hurtigst muligt kan aftale et andet tidspunkt.

Såfremt du er interesseret i yderligere informationer omkring skimmelsvamp i boligen, kan jeg henvise til hjemmesiden http://skimmel.dk/, hvor der er samlet informationer og gode råd omkring både forebyggelse og fjernelse af skimmelsvamp.

Jeg ser frem til at høre fra dig!