Job hos os

Med et stærkt fællesskab, stor arbejdsglæde og balance mellem arbejdsliv og privatliv er Boligkontoret Danmark en arbejdsplads, hvor det er rart at være.

I Boligkontoret Danmark ser vi medarbejderne som den vigtigste og mest værdifulde ressource. Derfor gør vi meget for at skabe gode og attraktive forhold for vores medarbejdere.

Nærvær er en kerneværdi for os

I Boligkontoret bliver du en del af en organisation, der arbejder for gode boliger og boligområder til alle vores beboere og boligsøgende. Nærvær over for beboere, bestyrelser og medarbejdere er en kerneværdi i Boligkontoret.

En decentral struktur - en uformel kultur

Vi er en dynamisk arbejdsplads bygget op omkring en decentral struktur med kontorer på Sjælland, Lolland, Fyn og i Jylland. Vores hovedkontor ligger på Havneholmen i København V. Lige meget hvor i Boligkontoret Danmark, du arbejder, vil du opleve en arbejdsplads med engagererede kolleger og en glad og uformel kultur.

Samarbejde og trivsel

Vi vil have det godt når vi går på arbejde. Derfor arbejder vi aktivt med trivsel, samarbejde og kommunikation i Boligkontoret Danmark. Hvert år svarer medarbejderne på vores trivselsundersøgelse, som bliver fulgt op med både centrale og lokale indsatser, hvis det er relevant.

For at styrke vores kommunikation og samarbejde arbejder vi aktivt med personprofil analyser både på individuelt niveau og med teams. Vi anvender både DISC og HBDI profiler.

 

Se ledige job hos Boligkontoret Danmark