For jobsøgende

 DHL (1)

Som medarbejder i Boligkontoret Danmark får du mulighed for at arbejde i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Vi samarbejder med mange forskellige mennesker, både internt i organisationen og med vores beboere rundt omkring i boligområderne.

Vi har travlt, men vi har det godt med hinanden, og vi engagerer os i opgaverne, og den rolle den almene sektor har i vores samfund.

Hvad sker der når du søger job hos os?

Når vi modtager din ansøgning får du en kvittering på modtagelsen. Du hører fra os igen efter ansøgningsfristens udløb, enten fordi du bliver indkaldt til samtale, eller fordi jobbet er besat til anden side. Vi vil normalt give dig besked senest 4 uger efter ansøgningsfristens udløb.

Vi modtager kun ansøgninger, der er sendt via vores hjemmeside. Det gælder både uopfordrede ansøgninger og ansøgninger til jobs vi har slået op her på hjemmesiden.

Dine personoplysninger som jobsøgende behandles naturligvis i overensstemmelse med god dataskik - du kan læse mere om vores politik for personoplysninger her.

Jobsamtaler

Vi holder altid to samtaler med de kandidater, vi udvælger. Første samtale er som regel kortere end anden samtale. Forud for den anden samtale, vil vi i de fleste tilfælde bede dig om at udfylde en DISC-profil, som du vil få en tilbagemelding på ved samtalen.

Ny medarbejder i Boligkontoret Danmark

Alle nye medarbejdere får en introduktionsplan for deres første tid i Boligkontoret Danmark. Hvert forår og efterår holder vi en fælles introduktionsdag for alle nye medarbejdere. Her er der mulighed for at møde andre nye medarbejdere og høre oplæg om organisationens opbygning, opgaver og den almene sektor generelt.