Midtjysk Nyt

Midtjysk Nyt Banner

Her kan du hente en PDF-udgave af MidtjyskNyt - Midtjysk Boligselskabs nyhedsbrev til alle beboere.

Du skal bruge Adobe Acrobat Reader for at læse nyhedsbrevet. Har du det ikke installeret på din computer, kan du hente det gratis på Adobes hjemmeside.

Klik på linket for at hente nyhedsbrevet.


MidtjyskNyt nr. 18 - Juni 2018
Læs bl.a. om Midtjysk Boligselskabs nybyggeri på Nørreport i Hammel, hvor nedrivningsfirmaet er færdigt og byggefolkene snart rykker ind inden boligerne står klar næste efterår. Læs også om lejlighederne på Borgergade i Silkeborg, hvor vi d. 1. august 2018 kan byde 16 nye beboere velkommen. Få sidste nyt om den store renoveringsag på Poul La Coursvej i Skanderborg og mød en af de beboerne, som er flyttet tilbage til en nyrenoveret lejlighed og meget mere.

MidtjyskNyt nr. 17 - December 2017
Læs bl.a. om statsfinansiering af lejeboliger, hyldelst af den gode, viceværtsservice, mød nogle af beboerne fra afdeling 8 i Tørring, læs om renovering og nybyggeri, se hvordan råderetten er blevet brugt til et fantastisk køkken i Skanderborg og endelig kan du se den nye kontaktliste til din afdelings ejendomsfunktionær.

MidtjyskNyt nr. 16 - Juni 2017
Læs bl.a. om genhusningen på Poul La Cours Vej i Skanderborg og kom på besøg i genhusningspavillionerne, første spadestik til nybyggeriet på Borgergade i Silkeborg og snsættelse af ny driftschef samt få hjælp til hvem du egentlig skal ringe til hvis du har et spørgsmål.

MidtjyskNyt nr. 15 - December 2016
Læs bl.a. andet om livet i afdeling 69 i Resenbro, ny vicevært området Skanderborg, Horsens, Nr. Snede og Samsø og den store renovering af Poul La Cours vej i Skanderborg.

MidtjyskNyt nr. 14 - Maj 2016
Læs bl.a. om planer for nyt byggeri i Hammel og Horsens, renoveringen af afdeling 25 i Silkeborg, flytning af boligselskabets administration og jazz i Silkeborg og Skanderborg.

MidtjyskNyt nr. 13 - December 2015
Læs bl.a. et portræt af selskabets formand, Bjarne Almind Johansen, nye byggeprojekter i Silkeborg og skiftedag i Hammel.

MidtjyskNyt nr. 12 - Juni 2015
Læs bl.a. det nyrenoverede Kildeparken i Skanderborg, nye byggeplaner og det nyopførte Rødtjørnen II i Horsens, der nu slår rod.

MidtjyskNyt nr. 11 - December 2014
Læs bl.a. om den store renovering af Kildeparken i Skanderborg, sommerminder viceværter, gamle selskabskontorer, der bliver til lejligheder og mød selskabets nye forretningsfører

MidtjyskNyt nr. 10 - Juni 2014
Læs bl.a. om nye byggerier i Silkeborg og Horsens, Energiens hus i Hammel og jazz i Silkeborg.

Midtjysk Nyt udgives af Midtjysk Boligselskab

Ansvarshavende redaktør
Bjarne Almind Johansen

Infoudvalg
Bjarne Almind Johansen
Gunnar Henriksen
Knud Erik Helbo

Tekst
Kurt Balle Jensen, Pressebureauet Silkeborg

Foto
Jørgen Ploug

Layout og tryk
Skabertrang, Silkeborg Bogtryk

Oplag
2200 stk.

 

Gæstekort til messe