Opskrivning på ventelisten

Opskrivning på ventelisten

For at kunne leje en bolig i Midtjysk Boligselskab skal du være skrevet op på vores venteliste. Det koster 305 kr. at blive skrevet op på ventelisten - herefter betaler du 205 kr. om året for at bevare din anciennitet på ventelisten.

Ønsker du at skrive dig op i flere boligskaber - kan du spare mere ved at skrive dig op til flere. Det koster kun 40 kr. pr. ekstra boligselskab, du skriver dig op til. Læs mere på Boligkontoret Danmarks hjemmeside.

Din opskrivning er en forsikring

Jo længere tid du har været medlem, jo større chance har du for at få en bolig, når du skal bruge den. Meld dig derfor ind og lad tiden arbejde for dig, så du får en god placering på ventelisten og dermed opbygger en god anciennitet.

Stå i bero på ventelisten

Når du står på vores venteliste, er du automatisk aktiv, dette kan du ændre til bero. Når du står i bero, opbygger du stadig anciennet, men vi undlader at sende boligtilbud til dig, før du igen melder dig aktiv hos os.

Det koster det samme at være i bero som aktiv, og den eneste forskel er altså, at du først får boligtilbud, når du igen har meldt dig aktiv på ventelisten.

Du kan selv ændre din status fra i bero til aktiv eller omvendt ved at logge ind på vores hjemmeside. Du kan også kontakte dit afdelingskontor, så kan de hjælpe dig.